Velkommen til Espe Skole

Espe Skole er en af Faaborg-Midtfyn Kommunes folkeskoler. Skolens ca. 190 elever er fordelt på 0. kl. - 6. kl. På skolen arbejder der 15 lærere og i SFO arbejder der 8 pædagoger. Når eleverne skal begynde i 7. kl. sker det på Nordagerskolen i Ringe.

Vibeke Kryssing Tingberg Munck den 25-05-2016
    Kære forældre på Espe Skole

Skolebestyrelsen har på mødet d. 23.maj 2016 formuleret en retningslinje for at undgå, at elever krydser vejen og køber slik,  mens de venter på bussen.

Princip: "Det er skoletid, indtil eleverne sidder i bussen."

Dvs. eleverne må ikke forlade skolen/skolens område i skoletiden, heller ikke imens de venter på bussen.

Det er farligt, fordi eleverne har for travlt til at se sig ordentligt for, og de skal nå bussen.
    Slikket kan desuden bruges som pressionsmiddel i forhold til andre elever.

Vi håber og forventer jeres opbakning til ovenstående, så vi kan undgå, at elever bliver kørt ned.

Skolebestyrelsen
    Vibeke Kryssing Tingberg Munck den 13-05-2016
    NYHEDSBREV

Hermed vedhæftet maj måneds nyhedsbrev.

Vibeke K. T. Munck
    Vibeke Kryssing Tingberg Munck den 06-04-2016
    Se venligst vedhæftede opslag angående kommende byfest i Espe.